To-sidet 100 cm biopejs til indbygning – Sort

Giv dit hjem et unikt, hyggeligt præg med denne to-sidet biopejs til indbygning på 100 cm. Med en enkel installation og et stærkt varmeelement får du nu en biopejs, som kan nydes fra både stue og køkken.

11.999,00 kr.

Få et nyt niveau af elegance og varme i dit hjem med vores to-sidet 100 cm biopejs. Denne pejs er ikke blot en varmekilde, men også en dekorativ detalje i dit hjem. Pejsen er specielt designet til at blive integreret i en smal væg og dens slanke og elegante design gør, at den passer perfekt ind i enhver stil.

Pejsen er også gennemsigtig, som betyder, at flammerne kan ses fra begge sider, hvilket giver en helt særlig udstråling og varme i rummet. Den kan let tændes og slukkes med en fjernbetjening, og da det er en biopejs, har den også den fordel, at den ikke udleder røg eller aske.

Få den ultimative pejsoplevelse i dit hjem, med vores to-sidet 100 cm biopejs og nyd hyggelige aftener med familie og venner.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN