Unik sort rund væghængt biopejs – 80 cm

Oplev magien af flamme på en unik måde med vores væghængte biopejs. Lavet af høj kvalitet, sort stål og lige til at montere. Op til 6 timers flamme.

6.999,00 kr.

Drømmer du om en pejs, men du mangler pladsen og friskluftsinstallationer for at kunne installere en traditionel pejs? Med vores unikke runde væghængte biopejs vil du kunne nyde den samme hyggelige stemning og varme, som en traditionel pejs, uden at skulle bekymre dig om indbygningsmuligheder eller besværlig installation. Biopejsen har et tyndt og elegant design og passer perfekt ind i enhver moderne boligindretning. Med en kapacitet på 3,5L kan pejsen brænde i op til 7,5 timer, så du kan nyde et behageligt varmt lys, mens du læser en bog, ser tv eller bare slapper af i stuen. Med dens elegante design og høje ydeevne vil vores unikke runde væghængte biopejs med garanti blive et omdrejningspunkt i dit hjem. Køb den i dag og oplev en unik pejsoplevelse uden besvær og bekymringer.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN