Vaillant climaVAIR 5-035 WN – VAI 3,8 kW luft/luft varmepumpe – 230V

Fange opmærksomhed: Få din komfort hjemme til det næste niveau. Vaillant climaVAIR 5-035 WN varmepumpe er den ultimative løsning til miljøvenlig opvarmning og køling. Effektiv, støjsvag og nem at installere. Oplev selv.

8.664,00 kr.

Oplev fremtidens opvarmning med den avancerede Vaillant climaVAIR 5-035 WN varmepumpe. Denne intelligente, luft-til-luft varmepumpe giver dig ultimativ kontrol over dit indeklima og tilbyder enestående effektivitet og pålidelighed. Med en imponerende kapacitet på 3,8 kW og et driftstemperaturinterval fra -15°C til 24°C, holder Vaillant climaVAIR 5-035 WN dig varm og komfortabel hele året. Med en lydsvag drift og smart Wi-Fi fjernbetjening kan du styre din varmepumpe let og bekvemt, og give din tilværelse en grønnere og mere økonomisk fremtid. Investér i Vaillant climaVAIR 5-035 WN varmepumpen i dag og oplev en varmeoplevelse, som du aldrig har oplevet før.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN