Vaillant climaVAIR 5-035 WN VAI luft/luft varmepumpe 3,8 kW

Få perfekt temperatur hele året rundt med Vaillant climaVAIR 5-035 WN VAI varmepumpe. Spar på energien med en pålidelig og effektiv luft/luft varmepumpe.

9.656,00 kr.

Oplev den ultimative kombination af energieffektivitet og komfort med Vaillant climaVAIR 5-035 WN VAI luft/luft varmepumpen. Med en kapacitet på 3,8 kW vil denne varmepumpe sørge for, at din bolig altid er veltempereret, uanset hvad det danske vejr byder på.

ClimaVAIR er mere end bare en varmepumpe – det er et klimaanlæg, som har evnen til at regulere både temperatur og luftfugtighed. Du vil opleve en større følelse af velvære i dit hjem, da climaVAIR vil tilpasse sig dine individuelle behov og give dig den perfekte balance mellem varme, kølighed og frisk luft.

Med energimærket A++ vil du også kunne mærke forskellen på din elregning, og med den innovative teknologi vil du kunne nyde dette i stilhed. Med den støjsvage drift vil du ikke blive forstyrret i dit daglige liv.

Investér i en Vaillant climaVAIR 5-035 WN VAI luft/luft varmepumpe og mærk forskellen på en effektiv og behagelig opvarmning af dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN