Vaillant climaVAIR VAI 5-025WN varmepumpe- 2,91 kW – 55-70 m²

Få en varmepumpe, der både er effektiv og energibesparende. Med Vaillants climaVAIR VAI 5-025WN får du den komplette løsning til opvarmning af dit hjem.

8.143,00 kr.

Med Vaillant climaVAIR VAI 5-025WN varmepumpen får du både varme og nedkøling i én og samme enhed. Det smarte design gør det muligt at benytte varmepumpen året rundt, og den er perfekt til både lejligheder, boliger og sommerhuse på 55-70 kvadratmeter. Pumpen er energivenlig og har en imponerende virkningsgrad på 4,60, hvilket betyder at den kan spare dig for penge på varmeregningen. Med det smarte luftfiltreringssystem sikrer pumpen også et godt og sundt indeklima ved at eliminere støv og bakterier. Varmepumpen har masser af funktioner såsom en frostsikring, der kan regulere temperaturen i sommerhuset og sikre, at den ikke falder til under 8 grader Celsius i vinterperioden. Vaillant climaVAIR VAI 5-025WN varmepumpen er en æstetisk flot og smart løsning til dig, der ønsker at spare på varmeregningen og samtidig holde et godt indeklima.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN