Vaillant climaVAIR VAI 5-035WN varmepumpe- 3,81 kW – 70-95 m²

ClimaVAIR VAI 5-035WN er en miljøvenlig og økonomisk varmepumpe med høj effektivitet. Spar penge samtidig med at du skåner miljøet. Perfekt til opvarmning af rum på 70-95 m².

9.310,00 kr.

Vaillant climaVAIR VAI 5-035WN varmepumpen er en uundværlig investering for de, der ønsker at skære ned på varmeregningen og samtidig forbedre indeklimaet. Denne varmepumpe kan både bruges til opvarmning og nedkøling, hvilket gør den perfekt til boligen, lejligheden eller sommerhuset. Med dens humaniserede design kan den integreres i dit daglige liv og tilpasses til at følge din livsstil og sikre optimal temperatur og et sundt indeklima takket være det støv- og bakteriedræbende luftfiltreringssystem. Den har adskillige funktioner, herunder en frostsikring, som kan sikre, at temperaturen i sommerhuset ikke falder under 8° C i vinterperioden. Med en energiklasse A+, 3,81 kW varmeeffekt og 3500 kW kølingseffekt er dette en effektiv og miljøvenlig løsning til din ejendom. Med denne varmepumpe vil du opleve en øjeblikkelig reduktion i din varmeregning og samtidig bidrage til en grønnere fremtid.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN