Vaillant climaVAIR VAI 5-050WN varmepumpe- 5,57 kW – 100-140 m²

Få en mere komfortabel og økonomisk opvarmning af dit hjem med Vaillants climaVAIR VAI 5-050WN varmepumpe. Spar penge og nyd et bedre indeklima.

10.145,00 kr.

Vaillant climaVAIR VAI 5-050WN varmepumpen er det ideelle valg for dig, der ønsker at spare på varmeregningen og samtidig forbedre indeklimaet. Varmepumpen kan bruges både til opvarmning og nedkøling, så den er perfekt til både lejligheder, boliger og sommerhuse. Den er også meget brugervenlig, da den kan tilpasses til at følge dit daglige mønster og sikre et optimalt indeklima. Luftfiltreringssystemet er støv- og bakteriedræbende, så du kan altid nyde ren og sund luft. Varmepumpen har masser af funktioner, bl.a. en frostsikring, som sikrer, at temperaturen i sommerhuset ikke falder til under 8°C i vintermånederne. Med en energiklasse A+ og en effekt på 5,57 kW kan du spare en masse penge på varmeregningen. Under teknisk information kan du se flere detaljerede specifikationer omkring energieffektivitet, lydniveau og virkningsgrad. Vælg Vaillant climaVAIR VAI 5-050WN varmepumpen og opnå en perfekt balance mellem komfort og økonomi i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN