Vaillant climaVAIR VAI 5-065WN varmepumpe- 7,20 kW – 130-170 m²

Opvarm dit hjem effektivt og miljøvenligt med Vaillant ClimaVAIR varmepumpen. Spar penge og reducer din CO2-udledning med dens høje kapacitet og smarte teknologi.

12.701,00 kr.

Vaillant climaVAIR VAI 5-065WN varmepumpen er den perfekte løsning til dig, der ønsker optimal varme- og køleeffektivitet. Den 7,20 kW varmepumpe kan opvarme og nedkøle et område på 130-170 m² og er ideel til både lejligheder og huse. Med en række smarte funktioner tilpasser pumpen sig din daglige rytme og sikrer godt indeklima takket være dens støv- og bakteriedræbende luftfiltreringssystem. Vaillant climaVAIR VAI 5-065WN inkluderer også frostsikring, som sikrer, at temperaturen i dit sommerhus ikke falder under 8° C i vinterperioden. Med en fremragende energieffektivitetsklasse A+ og en SCOP-værdi på 4,0 vil du opnå gode besparelser på varmeregningen og samtidig passe på miljøet. Og hvis du vil have dine varmepumpe installeret hurtigt og nemt, kan du vælge en komplet standard installation og overlade det til vores dygtige montører at tage sig af installationen, opsætningen og den nødvendige oprydning. Vælg Vaillant climaVAIR VAI 5-065WN for optimal luftkomfort året rundt.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN