Vaillant climaVAIR Varmepumpe for multisplit Luft/Luft VAI 5-025WNI – 4,4 kW – 80-110 m² – indedel

Få en energieffektiv opvarmning af dit hjem med Vaillant climaVAIR Varmepumpe for multisplit Luft/Luft – kan varme op til 110 kvm og har en imponerende kapacitet på 4,4 kW.

3.022,00 kr.

Vaillant ClimaVAIR Varmepumpe er den ultimative løsning til dig, der ønsker den perfekte temperatur i dit hjem, bolig eller sommerhus, hele året rundt. Det er ikke kun en varmepumpe, men også et airconditionanlæg, hvilket giver dig mulighed for at nyde behagelige temperaturer selv på de varmeste dage. Med en energieffektiv opvarmning, har du nu muligheden for at reducere dine varmeomkostninger, uden at gå på kompromis med effektiviteten. Klimaanlægget bruger et intelligent luftfiltreringssystem, som skaber et optimalt og sundt indeklima, da luften er renset og bakterier i luften forhindres fra at sprede sig. Med Vaillant ClimaVAIR Varmepumpe, kan du nemt tilpasse indstillingerne til din daglige rytme. Med frostsikringsfunktionen i denne varmepumpe egner den sig også perfekt til sommerhuset. Vaillant ClimaVAIR Varmepumpen er den perfekte investering, som sikrer en perfekt temperatur hele året rundt.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN