Vaillant climaVAIR Varmepumpe for multisplit Luft/Luft VAI 5-050WNI – 6,8 kW – 123-170 m² – indedel

Få den ideelle temperatur i dit hjem hele året rundt med Vaillant climaVAIR Varmepumpe – en energieffektiv lösning som dækker et stort område og leverer op til 6,8 kW køling eller varme.

3.200,00 kr.

Med Vaillant climaVAIR Varmepumpe for multisplit Luft/Luft VAI 5-050WNI – 6,8 kW – 123-170 m² – indedel får du en effektiv og energibesparende opvarmningsløsning til dit hjem eller sommerhus. Dette klimaanlæg kan bruges både til opvarmning og afkøling af dit hjem på varme sommerdage. Selv når temperaturen falder udenfor, kan du nyde varmen og godt indeklima. Du vil opleve en bedre fornemmelse af komfort og velvære, da anlæggets luftfiltreringssystem konstant renser luften for støv og bakterier. Vaillant climaVAIR Varmepumpe har mange funktioner, der kan tilpasses til dit daglige behov. Så om du er hjemme, på arbejdet eller ude at rejse, kan du altid nyde et sundt og behageligt indeklima i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN