Vaillant climaVAIR Varmepumpe Luft/Luft VAI 5-025WN – 2,93 kW – 55-70 m²

Få optimal varme og køling med Vaillant ClimaVAIR Varmepumpe – Opvarmning til 2,93 kW og perfekt til 55-70 m² rum. Spar penge på din varmeregning i day-to-day livet.

8.556,00 kr.

Vaillant climaVAIR Varmepumpe Luft/Luft VAI 5-025WN – 2,93 kW – 55-70 m² er den perfekte løsning for dig, der ønsker at opgradere din bolig og spare på din varmeregning. Med denne varmepumpe kan du både opvarme dit hjem og afkøle det på varme sommerdage. Dette gør den perfekt til både sommerhuset, boligen og lejligheden. Du kan tilpasse anlægget til at følge din daglige rytme og på den måde opnå maksimal besparelse på energiforbruget. Samtidig kan du være sikker på et sundt indeklima, da luften bliver konstant renset via et luftfiltreringssystem, som er både støv- og bakteriedræbende. Pumpen er udstyret med en række geniale funktioner, som er tilpasset dine behov. Med frostsikringsfunktionen er den ideel til sommerhuset, da pumpen automatisk opvarmer rummet, hvis temperaturen falder under 8°C. Pumpen kan dække mellem 55-70 m² og giver dig mulighed for at opgradere dit hjem på den mest energibesparende måde.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN