Vaillant climaVAIR Varmepumpe Luft/Luft VAI 5-050WN – 5,57 kW – 100-140 m²

Få en effektiv og økonomisk opvarmning med Vaillant climaVAIR Varmepumpe Luft/Luft VAI 5-050WN. Dækker op til 140 m² og er perfekt til både hjem og kontor.

10.305,00 kr.

Vaillant ClimaVAIR Varmepumpe Luft/Luft VAI 5-050WN er den ultimative løsning for dig, som ønsker optimal varmestyring og et sundt indeklima. Varmepumpen er en allround løsning og kan både opvarme og afkøle dit hjem. Med en kapacitet på 5,57 kW, kan den dække et område på 100-140 m², hvilket gør den perfekt til små til mellemstore hjem eller sommerhuse. Pumpen har mange funktioner, der kan tilpasses enhver daglig rytme. Via luftfiltreringssystemet, er du garanteret en sund og ren luft i dit hjem, da det fjerner støv og bakterier-effektivt. Anlæggets frostsikringsfunktion er ideel til sommerhuse. Du kan vælge fra forskellige tilstande og hvile roligt, velvidende at din klimaanlæg overvåger og tilpasser sig til klimaet udenfor. Vaelg ClimaVAIR Varmepumpe i dag, for at opnå det perfekte indeklima i dit hjem.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN