Vaillant flexoCOMPACT exclusive VWF 112/4 varmepumpe Væske/vand

.

Opgrader dit hjem med en effektiv og miljøvenlig varmepumpe fra Vaillant. flexoCOMPACT exclusive VWF 112/4 er en topmodel med lavt støjniveau og fleksible installationsoptioner.

77.077,00 kr.

Denne varmepumpe fra Vaillant flexoCOMPACT exclusive VWF 112/4 er et produkt af høj kvalitet, som er ideelt til opvarmning af både boligen og brugsvandet. Med den integrerede varmtvandsbeholder og muligheden for at skille enheden i to dele, er det en både praktisk og fleksibel løsning. Den passer ind i alle rum og er klar til at blive udvidet, hvis der skulle blive behov for det. Investeringen i denne varmepumpe vil ikke kun give dig en pålidelig og effektiv varmekilde, men også sænke dine energiomkostninger og være mere miljøvenlig. Vaillant flexoCOMPACT exclusive VWF 112/4 varmepumpen lever op til de høje standarder, du som krævene kunde kunne forvente, og vil kunne give dig varme og komfort i mange år fremover.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN