Vaillant flexoCOMPACT exclusive VWF 52/4 varmepumpe Væske/vand

Beskrivelse: Spar op til 40% på varmeregningen med den effektive Vaillant flexoCOMPACT exclusive VWF 52/4 varmepumpe. Få et behageligt indeklima og miljøvenlig opvarmning med markedets mest pålidelige varmepumpe. Bestil nu.

63.790,00 kr.

Denne varmepumpe fra Vaillant er en revolutionerende måde at opvarme dit hjem på. Med dens avancerede Væske/vand-teknologi kan den levere en pålidelig og effektiv varme, samtidig med at den er i stand til at reducere din CO2-udledning markant.

Med flexoCOMPACT exclusive uniten får du en kompleks varmeløsning, der leverer varme til både din bolig og varmt brugsvand. Uniten er udstyret med en indbygget varmtvandsbeholder, så du altid kan have varmt vand til rådighed. Og takket være dens avancerede teknologi er den i stand til at tilpasse sig skiftende vejrforhold, så den altid leverer den optimale mængde varme.

FlexoCOMPACT exclusive uniten er også utroligt nem at installere og vedligeholde. Den kan let skilles i to dele for enkel transport og montage, og den passer perfekt ind i ethvert hjem. Og hvis du nogensinde har brug for at udvide din varmeløsning, er den klar til at imødekomme dine behov.

Så hvis du vil have en pålidelig og økonomisk måde at opvarme dit hjem på, er flexoCOMPACT exclusive uniten fra Vaillant det perfekte valg for dig.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN