Vaillant Unitower varmepumpe VIH QW 190/90 E

Få max besparelse og grønne point med Vaillant Unitower varmepumpen. Køb nu og nyd de højeffektive funktioner. Perfekt til familiens villadrømme.

32.399,00 kr.

Træt af høje varmeregninger og vil have en mere miljøvenlig løsning? Så er Vaillant Unitower varmepumpe VIH QW 190/90 E den perfekte løsning for dig. Denne hydrauliske unit har en komplet integreret uniTOWER løsning sammen med aroTHERM plus, inklusiv pumper, elpatron og trykekspansionsbeholder. Med en imponerende beholderkapacitet på 190 liter og hurtig installation kan du nøjes med at tanke op på varme én gang, og så kan du glemme alt om at bekymre dig om varme i lang tid. Med en støjsvag drift er denne varmepumpe en fornøjelse at have i dit hjem. Bemærk: varmepumpen skal monteres af en KMO-autoriseret montør for at bevare garantien. Investér i en mere bæredygtig og effektiv opvarmningsløsning med Vaillant Unitower varmepumpe VIH QW 190/90 E.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN