Vaillant VWL 77/5 IS Hydraulik station anvendes sammen med varmepumpe VWL 75/5

Opgrader dit varmesystem med en effektiv Vaillant VWL 77/5 IS hydraulikstation. Integreret med VWL 75/5 varmepumpen, reducerer det energiforbruget med op til 70%. Bestil nu og spar på lang sigt.

16.492,00 kr.

Opdag den ultimative løsning til at få den mest effektive varme i dit hjem med Vaillant VWL 77/5 IS Hydraulik station. Denne hydrauliske station er udviklet til at give mulighed for en problemfri integration med VWL 75/5 varmepumpe og opretholder en jævn og pålidelig funktion. Med en 3-vejsventil, trykekspansion og elpatron er denne hydrauliske station din bedste ven, når det kommer til at få den perfekte temperatur i din bolig. Du kan forvente fremragende supportering af både varme og varmt brugsvand, og med en utrolig pris på kun 13192.00, går du ikke galt i byen med dette produkt. Det er på tide at tage styringen over varmen i dit hjem med Vaillant VWL 77/5 IS Hydraulik station.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN