Varmepumpe/aircondition Ae 12000 M-wifi Luft-luft

Få optimal temperatur og luftkvalitet i dit hjem med den smarte Ae 12000 M-wifi varmepumpe/aircondition. Styr den nemt fra din smartphone og spar på energiregningen.

4.899,00 kr.

Nyd et behageligt indeklima med vores Varmepumpe/aircondition Ae 12000 M-wifi Luft-luft. Denne varmepumpe har en kraftfuld 3,8 kW kapacitet, der kan opvarme eller afkøle rum efter dine behov. Med sin affugtningsfunktion kan den også forbedre luftfugtigheden og give dig et sundt indeklima.

En energibesparende løsning med A+ / A++ energimærkning, der vil reducere din strømregning. Vores Nordic-serie af varmepumper er kendt for det lave støjniveau og den højeste ydeevne. Og den bedste del? Du kan styre varmepumpen fra din mobiltelefon med WiFi-tilslutning.

Så hvad venter du på? Forkæl dig selv og din familie med en alsidig og effektiv varmepumpe/aircondition Ae 12000 M-wifi Luft-luft til et overkommeligt pris, og nyd det bedste indeklima året rundt.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN