Varmepumpe Combi 185ls Ec Opt31

Få varme og varmt vand i én enhed med Varmepumpe Combi 185ls Ec Opt31. Spar penge på din energiregning og vælg en miljøvenlig løsning.

51.528,00 kr.

Tag kontrollen over dit indeklima og spar på varmeregningen med Varmepumpe Combi 185ls Ec Opt31. Dette innovative aggregat er en alt-i-en løsning, der kombinerer ventilations- og beholdersektion, modstrømsveksler med en temperaturvirkningsgrad på op til 95%, 185 liters varmtvandsbeholder og en kombinationsvarmepumpe, som effektivt opvarmer både indblæsningsluft og brugsvand.

Med denne varmepumpe kan du holde dit hjem frisk og varmt året rundt og samtidig spare på varmeregningen. Varmepumpen anvender den nyeste teknologi for at udnytte energien mest effektivt samt reducere varmetab, hvilket betyder, at du kan forvente en pålidelig og økonomisk opvarmning af dit hjem.

Med det intuitive betjeningspanel kan du nemt styre temperaturen og ventilationen, førende til et sundere og mere behageligt indeklima. Investér i din families komfort og din egen økonomi med Varmepumpe Combi 185ls Ec Opt31.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN