Varmepumpe Heatpump Easy Compact

Oplev den ultimative komfort med vores effektive og pladsbesparende varmepumpe – skab den perfekte temperatur i dit hjem med Leicht Compact.

28.351,00 kr.

Vi præsenterer stolt Thermex Heatpump Easy Compact – den ultimative løsning til din opvarmnings- og afkølingsbehov. Vores varmepumpe skiller sig ud fra mængden med sin unikke og innovative design, der har kompressor og fordamperdel samlet i én kompakt enhed i indendørsdelen. Dette betyder, at du ikke længere behøver bekymre dig om at have en klodset kompressedel stående udenfor dit hjem.

Installationen af Thermex Easy Compact er en leg, da den ikke kræver tilkobling af køleslanger. Du skal blot bore to huller i din ydermur og tilslutte strøm – det har aldrig været nemmere at få en effektiv varmepumpe installeret derhjemme. Vores Easy Compact er også topisoleret for at reducere lydniveauet til blot 37-47 dB(A), hvilket svarer til lydniveauet fra en almindelig indendørsdel i et traditionelt splitanlæg.

Med en imponerende kølekapacitet på 2550 W og en opvarmningskapacitet på 2600 W er vores Thermex Heatpump Easy Compact en pålidelig og effektiv løsning til at opretholde en behagelig temperatur i dit hjem året rundt. Vores varmepumpe har en energimærkning i klasse A med en imponerende COP på 3,07, hvilket betyder, at den er både miljøvenlig og energieffektiv.

Vær med til at skabe det perfekte indeklima i dit hjem med Thermex Heatpump Easy Compact – en pålidelig, innovativ og effektiv løsning, der vil revolutionere måden, du opvarmer og afkøler dit hjem på. Invester i kvalitet, invester i komfort, invester i Thermex Easy Compact.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN