VPS 300/3-5 300 liters buffertank for varmepumpe

Opbevar din varmepumpes overskudsvarme med VPS 300/3-5. Få optimalt udbytte af din varmepumpe med en rummelig og effektiv buffertank.

9.793,00 kr.

Med VPS 300/3-5 300 liters buffertank for varmepumpe kan du nu få en mere effektiv og økonomisk anvendelse af din varmepumpe. Med denne patenterede ståltank på 300 liter får du en nordisk kvalitets-produkt, der er specielt designet til at opbevare og fordele varme jævnt og effektivt i hele dit hjem. Med buffertanken kan du forhindre overbelasning af din varmepumpe og samtidig drage fordel af varmeoverskud. Med dens 11 muffe-tilslutning og 4 dyklommer til universel anvendelse kan du nemt tilpasse til din rørinstallation, beholdertermometeret er tilgængeligt gennem en halv tomme muffe. Få mest muligt ud af din varmepumpes ydeevne med denne kompakte og nemme at installere buffertank. Bestil din VPS 300/3-5 buffertank i dag og træd ind i en verden af varme og besparelser.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN