VPS 300/3-5 300 liters buffertank for varmepumpe

Få mest ud af din varmepumpe med VPS 300/3-5 buffertanken. Op til 5 gange mere energieffektiv end andre mærker. Spar på regningen og skåne planeten.

9.793,00 kr.

Imponer dine naboer og reducer dit energiforbrug med vores VPS 300/3-5 buffertank. Denne tank er ikke bare en buffertank, men en enestående tank med et kompakt design og hele 11 muffer til tilslutning, hvilket gør den til en alsidig og pålidelig løsning til dit hjem. Med dens evne til at lagre varme, vil du kunne opnå markante besparelser på dine energiregninger, mens du nyder en stabil og effektiv varmepumpe. Takket være dens 4 dyklommer kan den bruges universelt og med en ½ muffe tilslutning til beholdertermometer, vil du kunne holde øje med temperaturen og have fred i sindet. Når du indsætter den i din rørinstallation, kan du nemt installere den og få glæde af dens pålidelige og effektive ydeevne. Vælg VPS 300/3-5 buffertank for at opleve en utrolig effektiv varmepumpe og mærke besparelsen på din elregning.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN