Woody/Scotte Blackstar kompakt 10-16 kw stokerkedel til Træpiller

Opgrader dit hjem med en Woody/Scotte Blackstar kompakt stokerkedel, der brænder træpiller sikkert og effektivt. Spar penge og reducér din miljøpåvirkning. Køb nu.

22.659,00 kr.

Oplev en mere energieffektiv og bæredygtig opvarmning med Woody/Scotte Blackstar kompakt 10-16 kw stokerkedel til Træpiller. Med denne kedel kan du reducere dit energiforbrug og spare penge på varmeregningen, samtidig med at du skåner miljøet. Blackstar 1016 er en kompakt, men kraftfuld stokerkedel med optimal udnyttelse af røggasserne og en imponerende virkningsgrad på 93,4 procent. Du får også mulighed for brændermontering på begge sider af kedlen, hvilket øger fleksibiliteten ved installationen. Woody/Scotte Blackstar 1016 leveres standard med automatisk semirens af røgkanalerne, og den leveres med en vandkapacitet på 35 liter. Gør noget godt for både din økonomi og miljøet med Woody/Scotte Blackstar kompakt 10-16 kw stokerkedel.

VI sammenligner priser og løsninger, indenfor de forskellige typer energi. FInd information og nyttige tips om dine energikilder.

Copyright © 2022 ENERGIPORTEN